Κιλκίς 2013

passalidis kilkis 1Η 21η Ιουνίου είναι ημέρα δόξας για την ελληνική Ιστορία και ημερομηνία σταθμός στην πορεία του έθνους μας, αφού με την νικηφόρα έκβαση της μάχης του Κιλκίς ενσωματώθηκαν οριστικά στον εθνικό κορμό της Ελλάδας η Ήπειρος, η Μακεδονία, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η Κρήτη.

Αποτελεί ευλογία, τιμή, αλλά και ευθύνη για όλους εμάς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζήσαμε εδώ και συμμετείχαμε ο καθένας με τον τρόπο του στην εξέλιξη της πόλης μας.

Το 2013 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ένταξη του Κιλκίς στον Εθνικό κορμό της Ελλάδος. Το 2013 θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο για γενναίες αλλαγές στην πόλη που θα αποτελέσει εφαλτήριο για το μέλλον. Αυτή την εποχή δημοσιοποιούμε τις σκέψεις μας, τα πατήματα των οποίων δεν είναι σημερινά και πρόσκαιρα. Απλά ένα χρόνο προ των δημοτικών εκλογών θεωρούμε υποχρέωση μας να κάνουμε γνωστή μια σημαντική πτυχή του προγράμματος μας που επεξεργαζόμαστε καιρό τώρα.

dimos kilkis2«Όταν οι νεκροί γείρουν στο πλάι και κοιμηθούν ήσυχα, τότε θα είναι Δικαιοσύνη»
Γ. Ρίτσος
Όλο το σκεπτικό μας εκεί στοχεύει. Οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες. Να είναι ήσυχοι. Αυτό δικαιώνει και εμάς.
Προγραμματίζουμε μια σειρά από έργα και ενέργειες με οικονομικά μεγέθη απόλυτα προσεγγίσιμα στα πλαίσια μάλιστα του νέου Δήμου. Αφορούν και ωφελούν την πόλη του Κιλκίς αλλά έμμεσα όλη την περιοχή και τον Δήμο. Η πρωτεύουσα πρέπει να έχει κύρος για να είναι δυνατή η αποκατάσταση ισορροπίας αστικού κέντρου - υπαίθρου με τις υποδομές και λειτουργίες που δικαιούνται.

 gnorimia-me-kilkis  kilkis2013